Tapahtumat

Etsitkö tietoa Diabetesliiton järjestämistä kursseista? Katso kaikki kurssimme diabetesta sairastaville ja läheisille kurssikalenteristamme täältä.
 
 

Nuorten syysleiri Hauholla

20. - 22.9.2024

Perustiedot
Kuvaus
  • Missä: Hauhon Lomakeskus, Eteläinen (Navigaattorissa Hämeenlinna)
  • Milloin: Perjantaista sunnuntaihin 20.-22.9.2024
  • Kenelle: Kaikille 13–17-vuotiaille tyypin 1 diabeetikoille
  • Ilmoittautuminen: Tästä linkistä viimeistään 20.8.

Diabetesliiton järjestämä nuorten syysleiri järjestetään perjantaista sunnuntaihin 20.-22.9.2024 Hauhon lomakeskuksessa. Viikonlopun aikana ohjelmassa on paljon yhteistä tekemistä, erilaisia pelejä ja leikkejä sisällä sekä ulkona, illanviettoa, hyvää ruokaa ja rentoa vapaa-aikaa vertaisohjaajien ja leiriläisten kesken. Leirin ohjaajina toimivat Diabetesliiton nuorisotoimikuntalaiset. 

Leirille ovat tervetulleita kaikki 13–17-vuotiaat tyypin 1 diabetesta sairastavat nuoret. Leirille voi saapua perjantaina kello 17.00 eteenpäin ja päätämme leirin yhteisesti sunnuntaina noin kello 13.30. Leirin hinta on 100 euroa. Hinta se sisältää majoituksen, ruokailun sekä leirin ohjelman. Majoitus 2–4 hengen huoneissa. 

Hauholle voi saapua omalla kyydityksellä tai vaihtoehtoisesti yhteiskuljetuksella, joka lähtee Hämeenlinnan rautatieasemalta. Yhteiskuljetus järjestetään vain tarvittaessa, kerrothan yhteiskuljetuksen tarpeestasi ilmoittautumisen yhteydessä. Yhteiskuljetuksen hinta on 10 euroa ja se sisältää kuljetuksen Hämeenlinnan ja leiripaikan välillä perjantaina sekä sunnuntaina.

Leirille mahtuu 20 nuorta ja paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Ensikertalaiset huomioidaan ensisijaisesti.

Tallenna kalenteritiedosto

Hyvä tietää

Tällä sivuilla julkaistut tapahtumat ovat pääosin diabetesyhdistysten järjestämiä, löydät sivulta myös Diabetesliiton tapahtumat.

Osa tapahtumista on avoimia ainoastaan diabetesyhdistysten jäsenistölle, mutta suurimpaan osaan ovat tervetulleita kaikki tapahtumien teemoista kiinnostuneet.

Tapahtumakalenterimme ei ole kattava; näillä sivuilla julkaistaan vain ne tapahtumat, joiden tiedot on ilmoitettu Diabetesliittoon (yhdistykset, ilmoitattehan tapahtumanne Työkalupakin kautta). Lisää tapahtumia löytyy muun muassa yhdistysten omilta verkkosivuilta.

Tervetuloa mukaan tapahtumiimme!

Peruutusehdot Diabetesliiton järjestämissä tilaisuuksissa

Jos olet ilmoittautumassa Diabetesliiton järjestämään tilaisuuteen, tutustu alla oleviin peruutusehtoihin. Nämä peruutusehdot eivät koske Diabetesliiton järjestämiä kursseja diabetesta sairastaville ja läheisille eivätkä Diabetesliiton järjestämiä koulutuksia ammattilaisille.

Diabetesliiton järjestämien tilaisuuksien peruutusehdot (pdf) (125.1 KB)

Sivua viimeksi päivitetty: 26.8.2022