Tapahtumat

Etsitkö tietoa Diabetesliiton järjestämistä kursseista? Katso kaikki kurssimme diabetesta sairastaville ja läheisille kurssikalenteristamme täältä.
 
 

Koko perheen liikuntapäivä Oulunkylässä

17.8.2024

Perustiedot
Kuvaus
Tule viettämään koko perheen futispäivää Oulunkylään Musta Pekka Areenalle lauantaina 17.8.2024 klo 12–15. Ohjelma sopii myös perheen pienimmille. Lajiosaamista ei tarvita, mutta myös jalkapallon harrastajat ovat tervetulleet mukaan. Jokainen osallistuja palkitaan mitalilla.

Varusteeksi ulkoiluun sopivat vaatteet, lenkkarit ja juomapullo. Pallot löytyvät järjestäjiltä, ja tarjolla on pientä syömistä.

Ohjelmassa on kisailua, tekniikkaa ja suuren urheilutapahtuman tuntua lopputurnauksen muodossa. Paikalla on insuliinipumppuedustajia esittelemässä pumppuja.

Oman ohjelman jälkeen voi jäädä katsomaan Naisten Kakkosen ottelua Gnistan - KuPS akatemia, peli alkaa klo 16.

Tapahtumapaikan osoite onh Oulunkylän liikuntapuisto, Mustapekka Areena, Käskynhaltijantie 11, 00640 Helsinki.

Kaikille avoimen, maksuttoman tapahtuman järjestää Pääkaupunkiseudun Diabetesyhdistys ry. Ilmoittautumiset viimeistään 15.8.2024 yhdistyksen verkkosivuilla olevalla lomakkeella.

Tiedustelut: toimisto(at)psdiabetes.fi, p. 050 562 9446
Tallenna kalenteritiedosto

Hyvä tietää

Tällä sivuilla julkaistut tapahtumat ovat pääosin diabetesyhdistysten järjestämiä, löydät sivulta myös Diabetesliiton tapahtumat.

Osa tapahtumista on avoimia ainoastaan diabetesyhdistysten jäsenistölle, mutta suurimpaan osaan ovat tervetulleita kaikki tapahtumien teemoista kiinnostuneet.

Tapahtumakalenterimme ei ole kattava; näillä sivuilla julkaistaan vain ne tapahtumat, joiden tiedot on ilmoitettu Diabetesliittoon (yhdistykset, ilmoitattehan tapahtumanne Työkalupakin kautta). Lisää tapahtumia löytyy muun muassa yhdistysten omilta verkkosivuilta.

Tervetuloa mukaan tapahtumiimme!

Peruutusehdot Diabetesliiton järjestämissä tilaisuuksissa

Jos olet ilmoittautumassa Diabetesliiton järjestämään tilaisuuteen, tutustu alla oleviin peruutusehtoihin. Nämä peruutusehdot eivät koske Diabetesliiton järjestämiä kursseja diabetesta sairastaville ja läheisille eivätkä Diabetesliiton järjestämiä koulutuksia ammattilaisille.

Diabetesliiton järjestämien tilaisuuksien peruutusehdot (pdf) (125.1 KB)

Sivua viimeksi päivitetty: 26.8.2022