Hyvän syömisen verkkokurssi
Hyvän syömisen verkkokurssilla keskitytään käsittelemään syömiseen liittyviä asioita kokonaisvaltaisesti ja käytännönläheisesti, tutkimusnäyttöön perustuviin suosituksiin pohjautuen.
Hyvän syömisen verkkokurssi sopii kaikille terveyttä edistävästä syömisestä kiinnostuneille. Erityisesti siitä hyötyvät diabetesta sairastavat ja tyypin 2 diabeteksen sairastumisriskissä olevat.
Sisällöissä painotetaan arjen helpottamista syömisen suhteen ja huomioidaan erilaiset tavat syödä: edullisesti, kasvispainotteisesti, perinteisesti, helposti ja nopeasti sekä koko perheelle sopien. Löydät myös terveellisiä ja helppoja arkireseptejä eri tasoisille kokkaajille.
Kurssin aiheina ovat muun muassa:
- ruokailun järjestäminen niin, että terveellinen syöminen on mahdollista
- kasvisten ja kuitujen hyödyt ja niiden lisääminen arjessa
- rasvan laatuun vaikuttaminen pienillä valinnoilla
- suolan käyttömäärän huomioiminen ja maltillisen saannin mahdollistaminen
- elintarvikkeiden ravintosisältöjen hyödyntäminen ja keskeisten asioiden huomioiminen ruokaostostosten suhteen
Hyvä verkkokurssi. Laittoi miettimään tarkemmin syömistään ja omaa hyvinvointia.
– Osallistujan palaute